mioveniArgeşul va avea două echipe în Liga 1 din sezonul viitor. CS Mioveni va evolua alături de FC Argeş după ce miercuri 2 iunie a învins pe Hermannstadt în deplasare cu 2-1 în returul barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

 

Hermannstadt juca în Liga 1 din 2018, iar CS Mioveni a evoluat ultima oară în cel mai important eșalon din România în sezonul 2011/12.

 

Hermannstadt a jucat în inferioritate numerică din minutul 6. Cu toate acestea, gazdele au deschis scorul în minutul 21, prin Yazalde. Numai că în a doua repriză echipa din Mioveni a avut o revenire de senzaţie.

 

În minutul 71, CS Mioveni a egalat: Davide Massaro a şutat de la distanță, Viera a deviat însă, iar portarul Cristiano, prins pe picior greșit, nu a mai putut face nimic. Hermannstadt a mai avut un jucător eliminat. Iar în minutul 90 Panait a adus victoria echipei din Mioveni.

 

„Am făcut tot ce a depins de mine pentru a le dovedi iubitorilor sportului din Mioveni că susţin performanţa sportivă şi promovarea echipei. Vreau să îi mulţumesc antrenorului Pelici, vreau să le mulţumesc tuturor şi le transmit tuturor componenţilor echipei că niciunul nu va pleca. Au dovedit astăzi că au caracter. Iar Pelici este un mare antrenor. Avem discuţii cu mai mulţi potenţiali sponsori pentru sezonul viitor ”, ne-a declarat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.