gabi dumitruStabilit de mai mulţi ani în Anglia, Gabi Dumitru, fost fotbalist la FC Argeş, a trecut printr-o dificilă operaţie la genunchi. Din fericire, operaţia a decurs foarte bine, iar Gabi Dumitru s-a externat luni 22 februarie.

De aproape şapte ani, Gabi Dumitru, fost fotbalist la FC Argeş, Dinamo şi Rapid, a creat o academie de fotbal la Londra numai pentru copii şi juniori români. De la şapte copii în 2014, a ajuns la sute de copii în Eagles Football Academy, iar performanţele şi valoarea tinerilor jucători au atras atenţia unor mari cluburi din Premier League, din Belgia şi Olanda.

Născut pe 15 martie 1970, Gabi Dumitru a evoluat ca junior la Aripi Piteşti, o celebră pepinieră de fotbalişti ce i-a dat, printre alţii, pe Mutu şi Vlădoiu. Un jucător talentat şi apreciat, Gabi Dumitru a jucat şi pentru echipele naţionale de juniori şi de tineret. La seniori, a evoluat la FC Argeş, Rapid, Gloria Bistriţa, Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova şi Wuhan (China). Înainte să înfiinţeze Eagles Football Academy la Londra, Gabi Dumitru a antrenat Olimpia Satu Mare, FC Baia Mare, FC Olt, ALRO Slatina şi FC Argeş.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.