mioveniFotbalist la CS Mioveni din 2019, italianul Davide Massaro, fost jucător la tineretul lui Juventus Torino, a acordat un interviu site-ului europacalcio.it, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate fotbalului din Italia. Jurnaliştii italieni spun despre CS Mioveni că este o echipă foarte ambiţioasă şi că în 2008 a jucat în semifinalele Cupei României.

De la tineretul lui Juventus, Davide Massaro a ajuns la echipa Tre Fiori din San Marino, unde a marcat 12 goluri în 24 de partide. „Am avut un sezon bun în San Marino. Însă îmi doream mai mult şi mai sus. Agentul meu a intrat în tratative cu echipa de la Mioveni, m-am transferat acolo şi m-am adaptat foarte bine, la acest lucru contribuind colegii şi conducerea echipei”, spune Massaro.

Începutul a fost unul foarte bun pentru Massaro: în prima parte a sezonului 2019-2020 a marcat 6 goluri în 13 meciuri pentru CS Mioveni. Ulterior, din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul a fost întrerupt, iar în vară, când a fost reluat, echipa din Mioveni a ratat la limită promovarea în Liga 1. Pentru acest sezon, Massaro îşi doreşte promovarea directă cu echipa din Mioveni: „Suntem la doar două puncte de zona playoff şi ne dorim clar promovarea directă. Concurenţa este una dură şi nu va fi uşor, dar avem un grup motivat şi de nivel extrem de bun din punct de vedere calitativ la Mioveni”.

mioveni 01

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro