francez fc argesFC Argeş şi-a întărit lotul cu un fotbalist francez. Este vorba de Clement Couturier, care ultima oară a jucat sezonul trecut în Liga a 2-a din Belgia, la Virton, evoluând în 25 de partide şi marcând 6 goluri. Crescut la academia celor de la Auxerre, Couturier a mai jucat la FC Montceau Bourgogne şi ASM Belfort. De asemenea, a mai evoluat la echipa secundă de la Dijon şi FC Chambly.

Acum doi ani a ajuns la F91 Dudelange, a marcat împotriva ungurior de la MOL Vidi în preliminariile Ligii Campionilor şi a ajutat formaţia din Luxemburg să se califice în grupele Europa League, după ce a trecut de CFR Cluj şi Legia Varşovia.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.