culturism_mioveni1.jpg
 
Alături de colegii din cadrul Lotului Național de Culturism și Fitness, reprezentantul Mioveniului, sportivul Soare George Mădălin va participa în perioada 5-8 noiembrie la Campionatul Mondial "World Men Bodybuilding&World Fitness Championships" 2020, organizat în Spania.
Mădălin va concura pentru un loc pe podium la categoria Men's Physique +182 cm seniori, evoluția sa fiind programată pentru data de 7 noiembrie.
George Mădălin Soare este născut și crescut în Mioveni, are 32 de ani și practică acest sport de la vârsta de 16 ani.
Este membru al lotului naţional de fitness şi culturism apartinând FRCF (Federaţia Română de Culturism şi Fitness) şi este legitimat la Clubul Sportiv Champion Gym Bucureşti.
Doar în acest an sportivul din Mioveni a devenit Campion Național la categoria BodyBuilding Games Classic +175 cm, a câștigat locul doi la Campionatul Balcanic și a obținut medalia de aur la categoria +182 Men’s Physique, în cadrul Campionatului EUROPEAN IFBB din Spania.
Culturism_mioveni.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.