handbalJoi 29 octombrie a venit momentul mult aşteptat pentru handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012: prima victorie în Liga Florilor! Iar această victorie a venit în mod categoric în faţa unei echipe cu mare experienţă. Handbalistele de la Mioveni au învins pe U Cluj cu 32-25 într-o partidă disputată la Sfântu Gheorghe.

Am vorbit cu Constantin Ciobanu, directorul sportiv al CS Dacia Mioveni 2012, legat de această victorie formidabilă. „Am simţit echipa motivată încă de la antrenamente. A fost un joc foarte greu, cu o echipă cu mare experienţă în Liga Naţională. Ne-a ieşit absolut tot. Echipa noastră a avut o determinare formidabilă. Dedic victoria domnului primar Georgescu şi domnului Nicolae Tudose, care sunt mereu aproape de echipa de handbal”, ne-a declarat Constantin Ciobanu.

handbal 01

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.