liga_florilor.jpg

Dacia Mioveni începe meciurile pe prima scena a handbalului feminin românesc, Liga Florilor, joi 15 octombrie, în turneul organizat de FRH, pe parcursul a doua zile, în Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti. Turneul se desfășoară cu respectarea unui protocol sanitar extrem de riguros.

Conform regulamentului competiției, echipa din Mioveni a facut testarea Covid, rezultatele la prezenta virusului fiind negative pentru tot lotul.

Doua echipe din Liga Florilor sunt deja afectate de COVID si vor pierde la masa verde meciurile acestei etape. Este vorba despre nou promovata ACS Crisul Chisineu-Cris și echipa titratului Gheorghe Tadici, HC Zalău.

Reprezentanta Argesului va avea un botez de foc în această prima etapă a Ligii Nationale, ce îi opune un adversar de top, CS Măgura Cisnădie.

Antrenorul ardelencelor, Alexandru Weber, a schimbat din temelii echipa și a declarat presei sportive ca echipa din Cisnădie e acum mult mai puternică decât cea care a terminat la mijocul clasamentului Ligii în sezonul trecut.

Antrenorul Daciei Mioveni, Gheorghe Covaciu, nu va beneficia în acest meci de aportul celor două jucătoare transferate din Serbia, portarul Tamara Popovici și interul Katarina Tanaskovic, pentru care formalitătile consulare se prelungesc nefiresc de mult. Toate echipele care au transferat sportivi din Serbia sunt afectate de această problemă.

Chiar dacă se anuntă un meci greu, cu o echipa care tinteste competitiile europene, handbalistele Daciei sunt nerabdatoare să joace, după o pauză fără precedent în competițiile oficiale, și vor să dea o replică redutabilă, puternicei Măgura Cisnădie.

Suporterii și conducerea clubului le urează succes!

Etapa 1

 

Miercuri, 14 octombrie 2020

Rapid – CSM Slatina, miercuri ora 10:15

CSM Galați – Gloria Bistrița, miercuri, ora 13:00

HC Zalău – Minaur Baia Mare anulat

Gloria Buzău – CSM București, miercuri, ora 18:30

Joi, 15 octombrie
 
ACS Crișul Chișineu-Criș – CSU Cluj Napoca anulat

Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie, joi, ora 13:00

Activ Ploiești – Dunărea Brăila, joi, ora 15:45

SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea, joi, ora 18:30.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro