cs mioveniDuminică 2 august, după ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, Argeşul ar putea înregistra o premieră. Judeţul nostru ar putea avea două echipe în Liga 1. În prezent, CS Mioveni, e pe locul al doilea, cu 27 de puncte (după UTA, care are 29 de puncte), iar FC Argeş, pe locul trei, cu 26 de puncte.

Cu două victorii în deplasare în ultimele cinci zile, CS Mioveni a urcat până pe locul secund în play-off-ul de promovare.

Duminică 2 august, de la ora 18:30, ambele echipe din Argeş joacă acasă. CS Mioveni întâlneşte pe Petrolul, în timp ce FC Argeş joacă împotriva liderului UTA Arad. Iar în cazul în care ambele echipe obţin victorii, indiferent de scor, CS Mioveni va promova de pe locul 1, iar FC Argeş de pe locul al doilea, urmând ca UTA să meargă la baraj.

 

Foto: Răzvan Păsărică

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.