cs dacia mioveniConform ultimei hotărâri a Federaţiei Române de Handbal, cele mai bine clasate 8 echipe din Divizia A (liga secundă) vor participa la turneul de promovare în Liga Națională. Cu acest lucru nu sunt de acord formațiile care au cei mai buni coeficienți, inclusiv CS Dacia Mioveni 2012, echipă care a avut un sezon excelent şi merita să promoveze direct.

Echipele care ar urma să participe la turneul de promovare sunt: CSM Galați, HCF Piatra Neamț (ambele din seria A); CSU Neptun Constanța, CSU Știinta București (ambele din seria B); CS Dacia Mioveni 2012, CS Activ Prahova Ploiești (ambele din seria C); ACS Crișul Chișineu-Criș, CSM Târgu Mureș (ambele din seria D). Competiția va avea loc la cel puţin o lună de la permiterea reluării antrenamentelor în sală.

Dintre cele 8 echipe, primele 3 se vor califica în Liga Națională, iar în cazul în care acestea nu pot onora participarea în Liga Națională vor avea drept de înscriere restul echipelor, în ordinea clasării la turneul de promovare.

Iată şi clasamentul coeficienților: 1. CSM Galați – 3,00; 2 . CS Dacia Mioveni 2012 – 2,70; 3. CSU Neptun Constanța – 2,61; 4. CSU Știința București – 2,60;

CS Dacia Mioveni 2012 consideră că este dezavantajată de decizia Federaţiei. Conducătorii clubului vor depune un memoriu şi speră la o schimbare a deciziei finale, aşa cum şi în prima ligă de la masculin şi feminin s-a mers pe îngheţarea sezonului.

„Decizia luată de a continua sezonul la liga a doua feminin nu este bună. Au decis să jucam un turneu final de 8, nu se ştie când, cum jucam şi unde… nimic… Vom cere convocarea în urgenţă a Consiliului Director şi vom analiza decizia FRH. Este clar că tot sezonul este dat peste cap” spune preşedintele CS Dacia Mioveni 2012, Laurenţiu Tudora.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.