nord.JPGÎncepând de luni, 17 februarie, Primăria Piteşti va începe lucrările pentru proiectul de reconfigurare a zonei carosabile şi pietonale în Nord, la L-uri. Concret, este vorba despre zona blocului L6 de pe b-dul Nicolae Bălcescu, acolo unde traficul este intens şi de multe ori se creează blocaje. Lucrările care fac obiectul proiectului se desfăşoara pe traseul existent al Bulevardului Nicolae Bălcescu pe o suprafaţă de 1200 mp şi constau în următoarele:
-  reconfigurare a ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6, prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor;
- extindere parcare pe o suprafaţă de 650 mp;
- amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 mp, în spatele căruia se va replanta gard viu pe o lungime de 139 m;
- reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 mp;
Investiția, estimată la o valoare de  451.007,62 lei, urmează a fi executată în termen de două luni de către firma contractantă, S.C. Comesad Drumuri S.A..
Primăria are în vedere pentru zona menţionată şi construcţia unui pasaj rutier, dar şi a unei pasarele dotată cu lift pentru pietoni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.