arma.jpgPoliţiştii piteşteni au făcut uz de armă, în noaptea de duminică spre luni, în timpul urmăririi ocupanţilor unui autoturism care nu a oprit la semnalul agenţilor rutieri.

Potrivit unei informări transmise luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agenţii de la Secţia 1 Poliţie Piteşti au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care, ulterior, a fost urmărit de echipaje ale secţiei 4 Poliţie Piteşti.

"Autoturismul a rămas suspendat pe un câmp, iar ocupanţii au fugit, fără a fi identificaţi până în prezent. În urmărirea acestora a fost făcut uz de armament, fără a fi rănite persoane sau produse pagube", precizează IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea fugarilor şi luarea măsurilor legale care se impun.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.