frozen.jpg

Spectacolul “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” produs de THEATER DU SOLEIL vine pentru prima oară după marea premieră de la Sala Palatului din București și turneele din țară pentru publicul minunat din Mioveni la Casa Cultura a Sindicatelor ”Dacia Mioveni”,  pe data de 4 Iunie 2018, de la ora 17.30.

     Centrul Cultural Mioveni, Theater du Soleil și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

Este un show muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și pe cei mari, într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff , Olaf etc.

 Biletele se găsesc online pe eventim.ro, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni sau la Centrul Cultural Mioveni. Prețul biletului este de 30 lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.