555.jpg
 
234.jpg
 Joi, 31 mai 2018, elevii din clasele terminale ale Liceului Tehnologic Construcții de Mașini din Mioveni au participat la ultima oră de curs.
Elevii au răspuns „prezent” pentru ultima dată în momentul în care diriginţii au strigat catalogul şi au părăsit băncile şcolii păşind cu emoție, speranţă și bucurie spre o altă etapă a vieţii.
Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, primul examen din cadrul Bacalaureatului va avea loc pe 25 iunie şi va fi la limba şi literatura română, pe 26 iunie se va susţine testarea la limba şi literatura maternă, urmată fiind de proba obligatorie a profilului, pe 27 iunie, şi proba la alegerea profilului, pe 28 iunie.
Primele rezultate vor fi afişate pe 4 iulie, tot în aceeaşi zi se vor putea depune şi contestaţiile. Rezultatele finale ale Examenului de Bacalaureat vor fi afişate pe 9 iulie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.