gentea davilaVineri 18 octombrie a fost o zi specială și de neuitat pentru elevii, cadrele didactice, părinții și oaspeții care au participat la ”Festivalul Toamnei” de la la Școala ”Alexandru Davila” Pitești.

Un eveniment organizat ca la carte și unde afluența de public și de clienți de la standurile elevilor a fost una mare.

La zecile de standuri ale elevilor-expozanți, standuri amenajate în curtea școlii, vizitatorii au descoperit și cumpărat o mare varietate de bunătăți de sezon, de la legume și fructe proaspete și produse de panificație până la conserve de toamnă, prăjituri de casă, deserturi delicioase și alte delicii specifice toamnei.

Iar principalii clienți au fost chiar primarul Cristian Gentea și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, care au fost încântați de ce au pregătit elevii și de organizarea ireproșabilă.

gentea_tudosoiu_02.jpg

gentea tudosoiu

”Vin de fiecare dată la astfel de evenimente și vin mereu cu plăcere ca să văd cum s-au pregătit, să cumpăr câte ceva. Mă bucur când îi văd pe elevi ce încântați sunt când vând produsele lor de la standuri. Încurajez organizarea unor astfel de evenimente. 

Totodată, țin să menționez că Școala ”Alexandru Davila” va intra în cadrul unui program de reabilitare energetică”, a declarat primarul Cristian Gentea pentru FinanciarPress.ro.

cristian_gentea.jpg

Iată ce spune și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu: ”Sunt foarte încântat că această tradiție a târgurilor de toamnă la școli a devenit o constantă. Fiecare școală se mândrește cu această serbare a toamnei și sunt foarte bucuros atunci când particip, ori de câte ori pot. Vin cu drag și cumpăr produse făcute de copii, părinți și profesori, sunt alături de ei și îi încurajez în acest prim-pas de mici antreprenori”.

Și, ca un corolar superb, în cadrul evenimentului a fost și un aplaudat concert de muzică populară susținut de elevii școlii ”Alexandru Davila”.

Mai trebuie spus că ”Festivalul Toamnei” de la Școala ”Alexandru Davila” a reprezentat pentru participanți și o ocazie excelentă de a susține educația și comunitatea locală. Și asta deoarece toate fondurile strânse din vânzarea produselor de la ”Festivalul Toamnei” vor fi utilizate în beneficiul elevilor și pentru diverse activități educative.

tudosoiu 01tudosoiu 02spectacol scoala davila

 cristian_gentea_02.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.