mioveni_oras.jpgPrimăria Mioveni, în parteneriat cu S.D.G. Argeș Complet SRL organizează o nouă acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), parte din campania națională „Locul deșeurilor nu este în casă!”.

Acțiunea va avea loc miercuri, 9 octombrie 2024, în intervalul orar 09:00 – 15:00, iar cetățenii din Mioveni sunt invitați să se debaraseze de aparatele electrice și electrocasnice vechi sau defecte.

Pentru informații suplimentare și programări pentru preluarea gratuită, puteți apela următoarele numere de telefon:

0744.686.333 | 0720.571.809 | 0770.439.051

Participanții vor fi înscriși automat într-o tombolă cu premii atractive.

Ce tipuri de deșeuri vor fi colectate?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se conectează la priză sau funcționează pe baterii, indiferent de dimensiuni sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto) și echipamente IT.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.