sedc-canal11.jpgSC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni atrage din nou atenția asupra problemelor majore create de utilizarea necorespunzătoare a rețelei de canalizare din oraș. Reprezentanții societății au intervenit recent în cartierul Făget, pe strada Piscul Înalt, unde au găsit în canalizare materiale și obiecte care ar fi trebuit eliminate prin coșul de gunoi, nu prin sistemul de canalizare.

Aceste practici greșite pot bloca rețeaua publică de canalizare, ceea ce duce la disfuncționalități grave și costuri suplimentare pentru întreținerea și repararea infrastructurii. Societatea reamintește că este esențial ca cetățenii să respecte regulile privind folosirea corectă a canalizării pentru a preveni astfel de incidente.

SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni face apel la locuitori:

„Canalizarea nu este un coș de gunoi! Utilizarea incorectă a acesteia poate crea blocaje serioase și afecta funcționarea întregii rețele. În cazul blocării rețelei de canalizare, vă rugăm să ne anunțați imediat la numerele de telefon ale dispeceratului, 0348 457 102 și 0736 202 067. Serviciul este disponibil non-stop, 24 de ore din 24.”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.