teilor.jpgTeilor Holding S.A., un grup de companii care include lanțul de bijuterii de lux TEILOR, compania de creditare financiară Invest Intermed GF IFN, Invest Intermed Gold, companie care comercializează bijuterii din aur, și Teilor Invest Exchange, raportează, la nivel consolidat, o cifră de afaceri de 216,3 milioane de lei în primul semestru din 2024, în creștere cu 19% față de aceeași perioadă a anului trecut. EBITDA a înregistrat o valoare de 27,3 milioane de lei, în scădere cu 6% comparativ cu S1 2023, iar profitul net normalizat a fost de 3,2 milioane de lei, o scădere de 76%.

La nivel consolidat, care include și performanța filialelor TEILOR din Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia, cifra de afaceri a TEILOR a înregistrat o valoare de 136,3 milioane de lei, o creștere de 15% comparativ cu S1 2023, cheltuielile din exploatare ridicându-se la 135 de milioane de lei, un avans de 18%. Rezultatul net al TEILOR în primele șase luni din 2024 a fost o pierdere de 6,5 milioane de lei. La finalul primului semestru din 2024, rețeaua TEILOR număra 76 de magazine fizice, dintre care 51 de magazine TEILOR și 8 magazine DAAR în România, 17 magazine TEILOR la nivel internațional în Bulgaria, Polonia, Ungaria și Cehia, precum și 6 magazine online în piețele în care activează.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.