rar-1.jpegȘoferii care trebuie să facă în perioada următoare Inspecții Tehnice Periodice, nu vor putea beneficia de serviciile stațiilor ITP timp de două zile.

„În intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8:00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24:00, Registrul Auto Român va desfăşura lucrări de mentenanţă şi upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii. Aceste lucrări sunt esenţiale pentru a asigura îmbunătăţirea performanţei şi securităţii platformelor utilizate în cadrul activităţilor noastre curente. Vor fi indisponibile activităţile cu staţiile ITP şi atelierele TLV precum si serviciul programări activităţi la RAR”, a anunţat Registrul Auto Român.

Astfel, în acest interval nu se vor putea face programări pentru inspecţii tehnice periodice (ITP), pentru verificări la tahografe şi limitatoare de viteză (TLV) sau alte tipuri de programări care ţin de activitatea Registrului Auto Român (RAR).

Conform anunțului RAR, aceste lucrări sunt necesare pentru o eficientizare a activităţii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.