verificari-platforme-gunoi.jpgPoliția Locală Pitești a desfășurat acțiuni de monitorizare a platformelor de colectare a deșeurilor din municipiu, pentru a verifica respectarea modului corect de depozitare a deșeurilor menajere și de colectare selectivă a deșeurilor din carton.

În urma controalelor desfășurate în perioada 9 - 13 septembrie 2024, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2006.

Acțiunile de control și sancționare vor continua și în perioada următoare pentru a menține ordinea și curățenia în spațiile publice din Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.