scoala-stefanesti-rechizite.jpg
De când Nicolae Velcea a preluat funcția de primar al orașului Ștefănești, învățământul are constant un loc fruntaș pe lista priorităților ale administrației publice locale. Fie că vorbim de recompensarea elevilor din Ștefănești cu rezultate bune la învățătură, fie că vorbim de dotarea școlilor sau chiar de sprijin pentru cei mai mici școlari, toate acestea reprezintă dovezi palpabile în ceea ce privește grija administrației locale față de învățământul din Ștefănești.
Astfel, ca și în anii trecuți, și la începutul acestui an școlar, elevii din clasa 0 din Ștefănești vor găsi în clase ghiozdane echipate cu rechizite.
 
„Primăria și Consiliul Local Ștefănești s-au preocupat și anul acesta ca elevii din clasele pregătitoare din orașul nostru să fie întâmpinați la începerea noului an școlar cu câte un ghiozdan cu rechizite, în cadrul programului „Primul Ghiozdan".
Pachetele oferite reprezintă o formă de sprijin material pentru stimularea elevilor și un instrument pentru creșterea accesului la educație și reducerea abandonului școlar.
Pentru derularea programului „Primul Ghiozdan" în anul școlar 2024-2025, s-au achiziționat pachete compuse din ghiozdan și rechizite, ambalate și distribuite în cutii de carton, finanțarea fiind integrală din bugetul local al orașului Ștefănești.
Pentru începerea anului școlar 2024-2025 Primăria și Consiliului Local Ștefănești s-au preocupat ca elevii sa învețe în cele mai bune condiții efectuându-se lucrări de reparații și investiții la toate școlile de pe raza Orașului Ștefănești. Mai mult decât atât, unitățile școlare vor fi dotate în cursul acestui an școlar, cu materiale didactice și echipamente digitale prin proiectul finanțat prin PNRR – „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Ștefănești, județul Argeș”. La acest moment, proiectul se află în procedură de achiziție publică. Educația este una din principalele priorităţi ale administrației publice locale, obiectivul nostru fiind ca activitatea didactică să se desfășoare în cele mai bune condiții în toate unitățile școlare din orașul Ștefănești.”, spune Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești.
scoala-stefanesti-rechizite2.jpg
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.