mioveni_oras.jpgÎncepând din această lună, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni desfășoară controale riguroase pentru a identifica utilizatorii care nu sunt racordați la rețeaua publică de canalizare sau care au racorduri neautorizate. Acțiunea are la bază prevederile Legii 241/2006 și ale Regulamentului-cadru al serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Utilizatorii sunt obligați să se racordeze la sistemul public de canalizare, conform art. 31 alin. (14) din Legea 241/2006. În caz contrar, aceștia riscă amenzi între 2.000 și 4.000 de lei pentru nerespectarea acestei obligații. În plus, cei care s-au racordat la rețea fără aprobarea societății riscă sancțiuni mult mai mari, între 5.000 și 10.000 de lei, conform art. 39 alin. (4) din aceeași lege.

Pentru evitarea acestor amenzi, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni îi îndeamnă pe toți locuitorii să urmeze procedura legală de racordare. Solicitanții trebuie să depună o cerere tip însoțită de documentele necesare, printre care actul de proprietate, planurile cadastrale și documentele de identitate.

Informații suplimentare și detalii despre procedura de racordare pot fi obținute la sediul din strada Carol Davila nr. 4, Mioveni, sau prin contactarea Biroului Tehnic al societății.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.