deseuri-amenda.jpgMiercuri, 4 septembrie, un bărbat a fost surprins de un alt cetățean aruncând ambalaje dintr-un autoturism într-o parcare din cartierul Trivale. Imaginile cu incidentul au fost postate online, iar polițiștii locali din Pitești s-au autosesizat și au verificat camerele de supraveghere din zonă pentru a identifica persoana implicată.
 
Pe baza acestor imagini, polițiștii locali au reușit să-l identifice pe proprietarul mașinii, O.N., un bărbat de 55 de ani din Pitești. Acesta și-a recunoscut fapta și a fost sancționat cu o amendă de 1000 de lei.
”Pentru a menține orașul curat și a demonstra responsabilitate civică, facem apel la toți cetățenii să utilizeze coșurile de gunoi special amenajate și să sesizeze autoritățile dacă sunt martori la astfel de evenimente. Astfel, se pot evita sancțiuni contravenționale având în vedere că majoritatea zonelor din oraș sunt monitorizate video.”, transmit autoritățile locale din Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.