canal-sedc.jpgSEdC mioveni își exprimă îngrijorarea față de modul în care unii utilizatori aleg să folosească serviciul de canalizare. 

”În urma intervențiilor efectuate de către personalul nostru, în majoritatea cazurilor, canalizarea este înfundată de materiale și obiecte care, în mod firesc, ar trebui aruncate la coșul de gunoi, NU la canalizare!

În imagini: stația de pompare ape uzate din Țițești (zona DN), blocată de șervetele umede și alte materiale care nu sunt destinate canalizării.

Facem apel la responsabilitate și solicităm tuturor utilizatorilor să folosească în mod corect serviciul de canalizare. Toate aceste disfuncționalitati pot genera daune importante în procesul de operare, inclusiv pentru sănatatea angajaților care asigură zilnic mentenanța sistemului.

NU aruncaţi la toaletă :

uleiuri

şerveţele umede

scutece de unică folosinţă

măști sau mănuși chirurgicale

articole de igienă personală

resturi textile

deșeuri rezultate din construcții

ambalaje din carton sau plastic

grăsimi

medicamente

substanţe toxice

În cazul blocării rețelei publice de canalizare trebuie să anunțați imediat societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, apelând numerele de telefon de la dispecerat: 348 457 102 și 0736 202 067, serviciu disponibil 24 de ore din 24.”, transmite SEdC Mioveni. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.