mioveni_oras.jpgPrimăria orașului Mioveni anunță programul de colectare a deșeurilor reciclabile, biodegradabile și reziduale pentru luna septembrie. Locuitorii sunt îndemnați să respecte programul stabilit pentru a asigura o gestionare eficientă a deșeurilor și pentru a contribui la menținerea curățeniei și protecția mediului.

Programul de colectare este structurat astfel:

program-colectare-deseurile-mioveni.jpg

 

Primăria Mioveni face apel la cetățeni să respecte orarele de colectare pentru a evita acumularea de deșeuri și pentru a asigura un proces eficient de gestionare a acestora. De asemenea, cetățenii sunt sfătuiți să își parcheze autovehiculele astfel încât să nu blocheze accesul echipelor de colectare a deșeurilor.

Prin respectarea acestui program, locuitorii din Mioveni contribuie activ la un mediu mai curat și la promovarea reciclării și a compostării, susținând astfel eforturile de protejare a mediului înconjurător.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.