tedx.pngSâmbătă, 7 septembrie 2024, la Teatrul Victoriei, va avea loc un eveniment inedit pentru Pitești: a doua ediție a TEDxLunca Argeșului Youth. Organizată de către asociația de tineret „More than a Smile”, conferința acestui an aduce în fața tinerilor nouă speakeri din domenii vaste, cu scopul de a inspira participanții, prezentându-le călătoria lor de-a lungul vieții, momentele grandioase, dar și cele lipsite de puteri.

„Defining the normal” este tema aleasă pentru ediția acestui an a TEDxLunca Argeșului Youth, punând sub semnul întrebării tiparele pe care standardele societății le consideră definitive. Prin provocarea acestui concept abstract, evenimentul își propune să impulsioneze gândirea critică a tinerilor, generând premisele unei evoluții continue atât a celor de astăzi, cât și a generațiilor viitoare.

Biletele pentru participare pot fi achiziționate - la preț promoțional, prin aplicarea codului „bts20” - aici: https://m.iabilet.ro/bilete-pitesti-tedxlunca-argesului.../.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.