alexia_soare.jpg 

Aproape toți piteștenii au auzit de Alexia Soare, fetița care se luptă cu o formă rară de cancer de peste 7 ani.

Mai exact, Alexia, o luptătoare desăvârșită, cu puteri mult peste cele omenești, a fost diagnosticată la vârsta de doar 3 ani cu neuroblastom cu metastaze multiple, un tip rar de cancer ce afectează în special copiii cu vârsta de până în cinci ani.

 Mulți oameni de bine i s-au alăturat în lupta cu teribila afecțiune, fiind creat și pe Facebook un grup special - ”Împreună pentru Alexia” - pe care sunt deja peste 6.500 de oameni, mulți dintre aceștia făcând deja numeroase donații sau licitații în scop caritabil, toți banii mergând pentru ajutorarea Alexiei.

De aproximativ doi ani, Alexia se află, împreună cu părinții săi, în Italia pentru a face tratament la Institutul Giannina Gaslini din Genova.

Însă, din păcate, boala aceasta nemiloasă nu vrea să se dea bătută, starea de sănătate a Alexiei înrăutățindu-se în ultima perioadă, urmare a recidivării cancerului.

Iar acum, mai mult ca oricând, Alexia are din nou nevoie de ajutorul nostru pentru a trece și peste acest obstacol. După cum se știe, ședințele de chimioterapie sunt destul de costisitoare, iar părinții fetiței au ajuns la limita posibilităților.

Chiar în urmă cu câteva zile, mama fetiței a postat pe grupul de Facebook ”Împreună pentru Alexia” un mesaj ce pare a fi mai mult un strigăt de durere, înecat în milioane de lacrimi.

„Nici-un părinte nu ar trebui să simtă atâta durere cât simțim noi în aceste momente. BOALA ALEXIEI A REVENIT. De marți a început din nou chimioterapia.

Nu ne-am fi dorit niciodată să fim în această situație, să cerem ajutor mereu, dar nu ne putem descurca altfel, viața noastră s-a schimbat total de când Alexia s-a îmbolnăvit.

Vă rog rămâneți alături de noi în această luptă și purtați-o pe Alexia în rugăciunile voastre!”, a scris mama fetiței pe Facebook.

Dumnezeu să îi dea putere micuței Alexia să învingă această boală cruntă! Păstrați-o pe Alexia în rugăciunile voastre și, dacă puteți, să le fiți alături în continuare. Orice ajutor contează în această luptă.

Revolut: SOARE GHEORGHE
IBAN: LT063250053886557886
BIC: REVOLUT 21
Telefon: 0724095660
PayPal: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Împreună, putem să îi dăm micuței Alexia șansa la o copilărie sănătoasă și fericită.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.