dezinsecie_bradu.jpg

Cele mai eficiente operațiuni de dezinsecție la nivelul unei localități sunt cele făcute din avion, dată fiind aria de acoperire a substanțelor pulverizate.

Astfel, după ce la începutul verii Primăria Bradu a efectuat o primă acțiune de dezinsecție cu avionul, acum primarul Dan Stroe anunță o nouă acțiune de combatere a țânțarilor și a altor insecte de disconfort ce se va realiza tot cu avionul.

„În data de 20.08.2024 pe raza comunei Bradu se va desfășura o nouă operațiune de dezinsecție pentru combaterea dăunătorilor, insecte de disconfort  - în funcție de condițiile meteorologice.

În situația în care  vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Produsul cu care se va acționa este SOLFAC TRIO 140EC NF, insecticid formulat special pentru avio-tratamente și aplicare ULV.

Produsele nu sunt dăunătoare oamenilor și nici mediului înconjurător.

Tratamentele aviochimice vor avea loc dimineața între orele 06:00 – 09:00, până la finalizarea întregii suprafețe, iar substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății Publice.

 Atenție: urmare a dezinsecției pot fi afectate coloniile de albine, alte specii de animale sensibile, precum și produsele alimentare depozitate în spații deschise.

 Atenție: Avionul ce va împrăștia substanța pentru dezinsecție, va zbura la joasă altitudine”, a scris Dan Stroe, primarul comunei Bradu, pe pagina sa de Facebook.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.