semafor-mioveniul.jpgAșa cum v-am informat, semafoarele din intersecția de la ALTEX de la Mioveni funcționează pe baza unui nou soft.

Ce trebuie să știți:

”Conform noii configurații, semaforul merge în 4 faze. 

De exemplu, dacă avem verde pe strada Părăști, celelalte străzi au roșu. Dacă cei care coboară de pe strada Uzinei au verde, celelalte au roșu, și tot așa. 

În suprafaţa carosabilă au fost montaţi #senzori care transmit în timp real date privind prezența mașinilor. Dacă prima mașină de la semafor nu se încadrează pe bucla trasată, aceasta nu declanșează senzorul, iar semaforul nu schimbă din culoarea roșu în verde.

- Urmăriți cu atenție semnalele și respectați indicațiile lor!

- Respectați culoarea semaforului pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!”, transmit autoritățile din Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.