lasconi

De aproape patru ani, de când este primăriță la Câmpulung Muscel, Elena Lasconi (USR) a arătat constant și cu multe fapte și proiecte palpabile cât de atașată este de comunitate și de dezvoltarea sa. Iar orașul Câmpulung Muscel renaște pe zi ce trece. La Câmpulung se vede lumină, se vede speranță, se văd fapte, totul datorită Elenei Lasconi.

Iar de luna viitoare se vor face pași concreți la un proiect esențial ce va face ca turismul și investițiile în zonă să crească foarte mult. Mai precis, până la finalul acestui an, orașul Câmpulung Muscel are mari șanse să obțină statutul de Stațiune Turistică de Interes Național.

La ora actuală, proiectul este în dezbatere publică. Iar în luna septembrie vom da două hotărâri de Consiliu Local în acest sens. Ca pas următor, proiectul va ajunge la ministere pentru avizare. Sunt șanse mari ca până la finalul lui 2024 Câmpulungul să fie Stațiune Turistică de Interes Național, iar acest statut va aduce multiple beneficii pentru comunitate, inclusiv investiții și numeroși turiști. Iar în 2025 vom începe demersurile pentru ca orașul să devină și Stațiune Balneoclimaterică”, a declarat primărița Elena Lasconi pentru FinanciarPress.ro.

În secolul al XIV-lea, timp de aproape patru decenii, Câmpulung Muscel a fost prima capitală a Țării Românești. Iar orașul are numeroase obiective turistice extrem de interesante.

Și, după foarte mulți ani, Câmpulung Muscel începe să redevină un oraș important, un oraș dinamic, un oraș căutat, un oraș plin de farmec. Iar Elena Lasconi este cea care face posibil totul, alături de echipa sa de profesioniști dedicați.

Și, parafrazând ”Omul care aduce ploaie”, piesa atât de cunoscută a lui Richard Nash, se poate spune că Elena Lasconi este omul care aduce schimbarea, omul care aduce lumina. Iar schimbarea de la Câmpulung se poate transforma în schimbarea în bine a României. Pentru că Elena Lasconi poate face proiecte majore pentru România la fel de bine cum a făcut proiecte esențiale pentru Câmpulung. Pentru că Elena Lasconi are inimă, pasiune și mult, mult altruism. Iar inima ei bate pentru Câmpulung și pentru România.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.