tir3.jpegCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că, în conformitate cu prevederile Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă în mai multe zile din luna august 2024.

Astfel, restricțiile se aplică în zilele de:

  • Miercuri, 14 august (ziua premergătoare sărbătorii legale),
  • Joi, 15 august (sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului),
  • Vineri, 16 august (zi liberă conform HG nr. 1307/2023),
  • Sâmbătă, 17 august 2024,
  • Duminică, 18 august 2024,

conform Anexei nr. 1 la Ordin.

CNAIR le recomandă șoferilor de vehicule grele să își planifice din timp rutele și să respecte aceste restricții pentru a evita eventualele sancțiuni. Scopul acestor măsuri este de a asigura un trafic mai fluid și mai sigur pentru toți participanții la trafic în această perioadă cu zile libere și sărbători legale.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.