codrut schneider

După cum vă amintiți, în urmă cu câteva zile, FinanciarPress.ro dezvăluia în exclusivitate problema pacienților trimiși la clinici private după intervențiile chirurgicale efectuate la Spitalul Orășenesc Mioveni.

Iar Codruț Schneider, managerul Spitalului Mioveni, spre lauda sa, demonstrează că are reacție rapidă și vehementă la reclamațiile pacienților, directe sau realizate prin presă. Acesta ne-a anunțat că în urmă articolului apărut pe FinanciarPress.ro a declanșat o anchetă internă pentru a lua măsurile ce se vor impune în astfel de cazuri.

Deși credeam că Spitalul Mioveni este pierdut ca unitate spitalicească, iată că managerul Codruț Schneider, prin reacția sa, demonstrează toleranță zero față de neregulile din actul medical.

Încă de la venirea sa, acesta a încercat să facă ordine în actul și în serviciile medicale oferite de Spitalul Mioveni, având o altă viziune, ceea ce înseamnă o plus valoare în actul managerial.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.