angiograf2.jpgSpitalul Județean de Urgență Pitești a anunțat că, începând de astăzi, procedurile realizate cu angiograful au fost reluate. În cursul zilei a fost realizată prima intervenție de angiografie cu sistemul hemodinamic împrumutat care s-a dovedit compatibil cu restul sistemului de la Spitalul de Urgență. Se fac demersuri în continuare pentru aducerea într-un timp cât mai scurt a sistemul hemodinamic la Spitalul nostru.  

”Suntem fericiți că ne putem efectua din nou activitatea în laborator. Sistemul hemodinamic a fost astăzi pus în funcțiune, tocmai am efectuat primului pacient o coronarografie. Suntem mulțumiți că sistemul funcționează și că putem să asigurăm cazurile grave, urgențele în zilele următoare și că ne vom putea desfășura activitatea în continuare. Mulțumim celor care s-au zbătut pentru noi și ne-au asigurat un sistem care să suplinească sistemul hemodinamic ce urmează să vină - doctor cardiolog Elvis Boțu.

Sunt bucuros să vă anunț, așa cum a făcut-o doctorul Boțu, că sistemul angiograf este funcțional. Deja primul pacient a fost investigat. Pentru moment, problema este rezolvată. Ne vom ocupa ca sistemul hemodinamic să ajungă la noi în cel mai scurt timp. Noi suntem la dispoziția pacienților și am făcut tot ce am putut ca, într-un timp record, angiograful nostru să fie din nou funcțional. Ne cerem iertare pentru zilele în care nu am putut fi prezenți pentru pacienții noștri privind aceste investigații, dar vă asigurăm de transparență, de bună credință și de implicare totală în ceea ce privește îmbunătățirea și perfecționarea actului medical, corectarea acolo unde este cazul și să aducem un alt mod de lucru cu privire la transparență, cu privire la tot ceea ce înseamnă sistem medical în județul Argeș - Adrian Dumbravă, manager Spitalul Județean de Urgență Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.