semafor-mioveni12.jpgSemaforul din interesecția 𝐁𝐮𝐥𝐞𝐯𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐃𝐚𝐜𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐏𝐚̆𝐫𝐚̆𝐬̗𝐭𝐢 va fi oprit începând de 𝐣𝐨𝐢, 𝟎𝟖 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭,  în vederea montării noului sistem de semaforizare, anunță SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. 

Fiind o zonă foarte aglomerată în traficul auto și pietonal s-au făcut demersuri pentru proiectarea și montarea unui nou sistem de semaforizare printr-un program de funcționare al semafoarelor ce va ordona traficul rutier în această zonă și va elimina accidentele ușoare cu pagube materiale.

”Rugăm toți conducătorii auto să circule cu prudență în zona respectivă!

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite SC SEdC Mioveni. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.