Femeia-Antreprenor-2024-dreamstime.pngMarți, 30 iulie, de la ora 10.00, este programată deschiderea sesiunii de înscrieri online în programul Femeia Antreprenor 2024, prin care firmele românești eligibile pot obține ajutoare de până la 200.000 de lei fiecare, de la bugetul de stat. 

Perioada de înscriere rămâne deschisă timp de 45 de zile lucrătoare, începând cu ora 10:00 a primei zile și până la ora 20:00 a ultimei zile. Termenul limită poate fi prelungit în funcție de disponibilitatea fondurilor. Aplicațiile vor fi transmise exclusiv online, prin intermediul platformei informatice dedicate.

Bugetul alocat programului „Femeia Antreprenor”, pentru anul în curs, este de 200.000.000 lei, fiind estimat un număr de 1.000 de beneficiare.

MEAT a publicat vineri și procedura de implementare a programului Femeia Antreprenor 2024 cu anexele relevante.

Potrivit acesteia, prin program se finanțează cererile de finanțare completate prin formularul de înscriere, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute, în următoarele condiții:

 

 

  • Alocație Financiară Nerambursabilă (AFN) – maximum 200.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului.

 

Firmele beneficiare trebuie să participe și ele cu minimum 10% din valoarea eligibilă a proiectului, sub sancțiunea neacordării ajutorului financiar nerambursabil.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.