Stefanesti_lucrari.jpg

Investițiile în orașul Ștefănești continuă într-un ritm susținut, chiar și după alegeri, dovadă fiind  șantierele deschise pentru amenajarea a trei noi locuri de joacă, dar și pentru reabilitarea a patru străzi.

Totodată, după cum ne informează primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea, prin intermediul paginii sale de Facebook, se execută și lucrări de igienizare, curățenie și întreținere a domeniului public.

„Stimați cetățeni,

Continuăm lucrările de pe raza orașului Ștefănești.

Pentru a ne asigura de calitatea lucrărilor și respectarea termenelor de execuție,  m-am deplasat în teren pentru verificarea acestora:

- amenajare locuri de joacă pe raza orașului Ștefănești, respectiv: Ploscaru, Valea Mare, Ștefănești Sat;

- reabilitare Strada Narciselor;

- reabilitare strada Zăvoi;

- reabilitare strada Izvorani;

- modernizare sistem rutier pe Strada Coasta Câmpului.

De asemenea, Serviciul Întreținere și Gospodărire Domeniul Public din cadrul Primăriei Ștefănești are în desfășurare și lucrări de igienizare, curățenie și întreținere a domeniului public”, a scris primarul Nicolae Velcea pe pagina sa de Facebook vineri 26 iulie.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.