baniii.jpg„Continuăm un program important cu un impact social major pentru persoanele aflate în situaţii defavorizate, pensionarii cu venituri mai mici de 2000 de lei lunar şi persoanele cu dizabilităţi. Le acordăm o nouă tranşă de 250 de lei pentru produsele alimentare şi mese calde. Peste 2,5 milioane de persoane vor încasa bani în august, aşa că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene primeşte în plus astăzi aproape 650 de milioane de lei”, a afirmat Ciolacu.Va fi acordată o nouă tranşă de 250 de lei pentru persoanele defavorazitate şi pentru pensionarii cu venituri sub 2.000 de lei lunar, constând în produse alimentare şi în mese calde. 

„Continuăm un program important cu un impact social major pentru persoanele aflate în situaţii defavorizate, pensionarii cu venituri mai mici de 2000 de lei lunar şi persoanele cu dizabilităţi. Le acordăm o nouă tranşă de 250 de lei pentru produsele alimentare şi mese calde. Peste 2,5 milioane de persoane vor încasa bani în august, aşa că Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene primeşte în plus astăzi aproape 650 de milioane de lei”, a transmis Guvernul. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.