whatsapp-favorites.jpgWhatsApp anunță lansarea funcției Favorites, prin care anumite conversații sau grupuri de discuții pot fi marcate drept favorite, în ideea localizării rapide pe viitor. În același timp, aplicația oferă acum un nou filtru, numit tot Favorites. Apăsarea acestuia duce la ascunderea celorlalte conversații și afișarea doar a celor marcate drept favorite.

Utilizatorii pot folosi noua funcționalitate pentru a adăuga la Favorites rudele sau prietenii cu care se conversează frecvent. Aceeași facilitate există acum și pentru apelurile audio și video, acestea putând fi marcare drept favorite pentru a fi accesate, apoi, rapid, când se folosește filtrul cu același nume. Există mai multe modalități prin care o conversație sau un apel poate fi adăugat la Favorites. Cea mai simplă variantă este ținerea apăsată a conversației dorite și alegerea opțiunii „Add to Favorites” din meniul afișat. Favorites nu este singura opțiune pe care utilizatorii WhatsApp o au pentru a accesa rapid discuțiile dorite. Există, de asemenea, funcția Pin, prin care anumite conversații pot fi ținute permanent în fruntea listei de discuții.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.