danut-stroe.jpgÎn ziua de joi 11.07.2024, între orele 8:30 - 16:00, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în comuna Bradu. 

Primarul Dan Stroe anunță că pe raza localității vor fi afectați consumatorii de pe strada Principală - intersecția cu sensul giratoriu Calea Craiovei până la intersecția cu strada Pinului, pe partea stângă (partea cu Târgul Săptămânal).

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuția de lucrări în cadrul proiectului "Înlocuire conductă apă și branșamente aferente, str. Principală, zona Târg Săptămânal, comuna Bradu".

”Vă rugăm să vă asigurați o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite primarul Dan Stroe. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.