bac-mioveni.jpgLa nivelul orașului Mioveni s-au înscris la examenul de Bacalaureat un număr de 317 elevi, reprezentând 257 de absolvenți ai clasei a XII-a din seria curentă și 60 de absolvenți de liceu din seriile anterioare. 

Înainte de contestații, procentul de promovabilitate la examenul de BAC la cele două licee din Mioveni era următorul:

- Liceul Teoretic "Iulia Zamfirescu' - 90,44% (142 adminsi / 15 respinși)

- Liceul Tehnologic Construcții de Mașini - 61,00% (61 admiși / 39 respinși)

Astfel, din totalul celor 257 de elevi din seria curentă, înscriși la acestaă sesiune a examenului de BAC la Mioveni, au fost declarați admiși, înainte de finalizarea contestațiilor, un număr de 203 elevi, reprezentând 79,00%.

Celor 257 de absolveniți din seria curentă li s-au alăturat alți 60 din seriile anterioare, dintre care doar 24 au reușit să obțină de data aceasta media de promovare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.