bac

Luni 8 iulie s-au afișat rezultatele la bacalaureat 2024 în Argeș, înainte de contestații. Conform datelor furnizate pentru FinanciarPress.ro de către Inspectoratul Școlar Argeș, promovabilitatea în județ a fost de 79,09%, un procent foarte bun, mai mare față de 2023, când promovabilitatea în Argeș a fost de 78,38%. În total, 952 de elevi din județ au obținut medii peste 9.

În ceea ce privește procentul de promovabilitate pe unități de învățământ, pe primele locuri sunt Colegiul Național Vlaicu Vodă Curtea de Argeș (99,52%), urmat de Colegiul Național Zinca Golescu Pitești (99,34%), Colegul Național I.C. Brătianu Pitești (99,33%%), Colegiul Național Al. Odobescu (97,52%) și Colegiul Național Pedagogic Carol I Câmpulung (96,61%).

Mai trebuie spus că nu mai puțin de 228 dintre cei 296 elevi promovați de la Colegiul Național I.C. Brătianu au avut medii peste 9.

La polul opus, liceele cu cel mai mic procent de promovabilitate au fost Liceul Tehnologic Nr. 1 Mărăcineni (25%), Liceul Tehnologic I.C. Petrescu Stîlpeni (23,08%) și Liceul Tehnologic Topoloveni (17,65%).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.