giratoriu_lisa.jpg

Astăzi, traficul în zona de Nord a municipiului Pitești a fost de-a dreptul horror, zonă unde oricum aproape în fiecare zi mașinile merg bară la bară.

Însă, marți, 11 iunie, traficul în această zonă a fost aproape paralizat din cauza constructorului noului centru comercial care se construiește lângă fabrica de cablaje Lisa Dräxlmaier.

Concret, fără nici măcar să anunțe reprezentanții Primăriei Pitești, constructorul noului centru comercial din zona de Nord a Piteștiului a închis două benzi de circulație în vederea realizării unui nou sens giratoriu, după cum anunță primarul Cristian Gentea, revoltat de modalitatea acestora de lucru.

„Am aflat cu surprindere că în zona de Nord a orașului, în sensul giratoriu de la Leroy Merlin, se desfășoară lucrări pe zona carosabilă!!

NU am dat niciun aviz, NU am știut că se deschide astăzi un șantier care obstrucționează grav traficul!!

Constructorul a prezentat un aviz de la Poliția Municipiului Pitești, Biroul Rutier, însă nu sunt de acord cu modul de lucru!

Nu sunt de acord nici cu perioada lungă de disconfort major în circulația rutieră urbană, prin urmare, mâine dimineață la prima oră am convocat o ședință de urgență pentru găsirea unei soluții acceptabile!

Îmi pare rău pentru situația fără precedent și promit că vom lua măsurile necesare”, transmite primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.