ziua-eroilor-mioveni.jpgJoi, 13 iunie, Centrul Cultural și Primăria orașului Mioveni organizează Ziua Eroilor eveniment de comemorare a eroilor patriei căzuți în marile conflagrații mondiale, dar și în Războiul de Independență.

Ca în fiecare an, oficialitățile vor depune coroane de flori la monumentele eroilor din Orașul Mioveni, începând cu ora 11.00.

Evenimentul central, reprezentat de o ceremonie religioasă, depuneri de coroane și  scurte momente artistice, va avea loc începând cu ora 13.00, în Centrul Civic!

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.