alexandra fc argesElevă la Școala ”Mihai Eminescu” din Pitești și jucătoare foarte talentată la grupa U13 de la FC Argeș, unde evoluează de doi ani, Alexandra Bălan a fost diagnosticată acum trei luni cu o boală foarte gravă.

Părinții săi fac acum toate demersurile necesare pentru a pleca în cel mai scurt timp cu Alexandra în Italia, la un spital din Roma, acolo unde au găsit o rază de speranță. Tratamentul va fi de durată și implică costuri importante. Alexandra Bălan va avea nevoie de suport financiar pentru a acoperi numeroasele costuri din Italia. Orice suma de bani este de mare ajutor.

Chef Cosmin Enache, unul dintre cei mai apreciați chefi din Argeș, este printre primii care au avut reacție la acest apel umanitar pentru un copil minunat ce trebuie ajutat.

”Vineri 14 iunie, în cadrul Școlii ”Mihai Eminescu”, alături de întreaga conducere și întregul colectiv al profesorilor, vom organiza o acțiune caritabilă unde noi, Semina Catering, vom găti cu multă pasiune și speranță, iar toți banii încasați vor fi donați către Alexandra. Împreună putem și vom reuși să ne mobilizăm pentru a strângere fondurile necesare urmării tratamentului de care micuța are atâta nevoie. Dacă printre dumneavoastră mai sunt persoane dornice să ajute la buna desfășurare a acestei acțiuni caritabile, vă aștept cu drag alături de noi: bucătari, ospătari, animatori, artiști”, spune chef Cosmin Enache.

 

Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi:

 

Titular: Daniela Bălan

IBAN: RO93RZBR0000060017758449

Valută: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

 

IBAN: RO12RZBR0000060026214524

Valută: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.