teren-sport-pitesti.jpgA fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unui nou teren de sport, proiect propus și votat de cetățeni în cadrul bugetării participative: „Amenajare teren de sport multifuncțional – str. Târgu din Vale”.

Acesta va fi al doilea teren de sport realizat la propunerea piteștenilor, pentru cel de-al treilea fiind în curs de finalizare studiul de fezabilitate, în cartierul Războieni, strada Deceneu.

Executantul contractului este SC ATLAS SPORT SRL, valoarea acestuia fiind de 713.978 lei inclusiv TVA, cu o durată de realizare de 4 luni (1 lună proiectare și 3 luni execuție lucrări) – termen de finalizare: septembrie 2024.
Terenul de sport multifuncțional va avea dimensiunile spațiului de joc de 20 m x 40 m, cu zone de siguranță pe latura scurtă de 2 m și pe latura lungă de 1,50 m, astfel încât să permită jocuri de mini-fotbal și tenis de câmp. Suprafața de joc se va realiza din iarbă sintetică montată pe placă de beton armat. Se vor executa marcaje pentru mini-fotbal și pentru tenis de câmp conform normelor în vigoare. Împrejmuirea va fi realizată cu stâlpi metalici cu înălțimea de 6 m, ce vor avea fundație continuă din beton armat. Pe stâlpii metalici propuși se va monta o plasă metalică până la înălțimea de 4 m, iar în spatele porților, de la înălțimea de 4 m până la 6 m, va fi montată o plasă de protecție textilă, rezistentă la UV, ploi și îngheț. Pe 6 dintre stâlpii propuși ai gardului se vor fixa corpuri de iluminat cu panouri fotovoltaice, astfel: 4 dintre ele în colțuri și 2 dintre ele în mijlocul laturilor lungi ale terenului.

Accesul pe terenul de sport se va face printr-o poartă dublă cu lățimea de 1,95 m și cu înălțimea de 2 m. Iluminatul exterior, în zona terenului de sport, va fi cu corpuri de iluminat tip proiector cu LED 400W, IP66, cu panou solar inclus, montate pe stâlpii de rezistență ai împrejmuirii. Terenul va fi dotat cu porți de fotbal și fileu pentru tenis.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.