Ion-Georgescu-Mioveni.jpg

Repus în funcția de primar al orașului Mioveni printr-o decizie definitivă a instanței, Ion Georgescu a participat la ședința de Consiliu Local din seara zilei de joi 23 mai.

”Vă mulțumesc pentru primire. De vineri 24 mai voi reîncepe activitatea. Am observat în toată perioada în care am lipsit că parcă nu am existat. 95% dintre proiectele pe care le-ați derulat în această perioadă au fost făcute împreună cu mine și cu aparatul propriu al Primăriei. Măcar de vineri încolo să mă aveți în atenție și pe mine. Voi continua mandatul până la înscăunarea noului primar. Iar din punct de vedere politic sunt independent. Mă bucură foarte mult proiectul cu învățământul dual despre care s-a discutat, mai ales că m-am luptat pentru el, pentru ca acest campus să fie la Mioveni”, a spus primarul Ion Georgescu la ședința de Consiliu Local.

”Mă bucur enorm că pot să-mi fac din nou datorie față de cetățenii din Mioveni”

După ce a participat la ședința de Consiliu Local, primarul Ion Georgescu a postat un mesaj special pe contul său de Facebook.

”Dragi cetățeni ai Mioveniului, mă bucur enorm că începând de azi pot să-mi fac din nou datoria față de dumneavoastră. Datoria de primar pe care mi-ați încredințat-o prima dată acum 18 ani, când mi-ați dat voturile dumneavoastră. Datoria de a fi primar și de a munci zilnic pentru acest oraș. Așa e în viață... spuneam într-un mesaj anterior. Iată că în viață se face, nu de puține ori, și dreptate. Cred în continuare în independența Justiției și în faptul că va face lumină. Dar până atunci, primarul Ion Georgescu are o mulțime de lucruri de făcut într-un oraș care în ultimele luni a suferit din cauza lipsei unui lider și a unei strategii”, a scris Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.