plantareAtunci când oamenii buni și implicați au inițiative foarte bune pentru comunitate, rezultatele nu pot fi decât unele la superlativ. Așa a fost și duminică 6 aprilie la Curtea de Argeș, acolo unde, grație inițiativei Asociației „Ajut deci exist”, conduse de Andreea Tamaș, terapeut și psiholog, a fost plantată o pădure pe trei hectare. Mai precis, este vorba de nu mai puțin de 15.000 de puieți plantați cu ajutorul a peste 500 de voluntari și cu sprijinul a numeroase instituții publice, firme și asociații.

”Prin succesul actiunii "Plantăm Speranță", în urma căreia au fost plantați 15.000 de puieți la Curtea de Argeș, am adus împreună instituții, companii si asociații, încurajând echipe să se alăture misiunii de a crea o comunitate în Armonie, responsabilă și iubitoare. Sub umbrela "Plantăm Speranță", am facut împreună încă un pas spre redobândirea echilibrului naturii și responsabilității sociale”, spune Andreea Tamaș.

Printre instituțiile participante și foarte implicate în acțiunea de împădurire s-a numărat DSVSA Argeș, în frunte cu directorul Sorin Sorescu. Iată și celelalte instituții implicate în impresionanta acțiune: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, ISU Argeș, Jandarmeria Argeș, Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu, Clubul Copiilor Argeș, Liceul Tehnologic Ferdinand I, Colegiul Național Vlaicu Vodă, Liceul Tehnologic Regele Mihai 1, Școala Gimnazială Tudor Vladimirescu nr. 8 Pitești, Școala Gimnazială nr. 1 Poienarii de Argeș.

O mențiune aparte se cuvinte pentru inițiatorul proiectului "Plantăm Speranță" - Ionuț Coman și partenerilor Ocolul Silvic Argeș și Obștea Mosnenilor Arges.

Aprecieri se cuvin și campioanei olimpice Ana Maria Brânză, participantă activ, precum și celeloralte vedete prezente la plantat: Veronica Soare, Verdini și Minunații, Radu Vaștag, Robert Diaconeasa.
Iată și companiile care au susținut financiar, organizatoric și cu voluntari acțiunea de împădurire: Sponsori naționali: CSR Events, Vpk Packaging, Leroy Merlin. Sponsor local principal: Fuchs. Sponsori locali: Karcher, Conim Parteners, Bistro Hotel Subcarpați, Alex Star, Bun88 prin Răzvan Savu, Foldo, Olympus, Privent, Zoom Photography, Ades, Life Dental Spa, Un nas și o gură.
Trebuie de asemenea apreciată implicarea școlilor private Nomin Jyuku România, Majestic Swim, precum și a asociațiilor Ades și Bicicleta Verde.

plantare 01

plantare 02

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.