meteo-vreme.jpgDupă zilele recente cu temperaturi înalte, ce au atins chiar și 30 de grade Celsius în unele regiuni din România, Elena Mateescu, directoarea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a avertizat că se apropie o schimbare radicală de vreme.

Șefa ANM a precizat că, deși luna aprilie va debuta cu temperaturi ridicate, caracteristice verii, se așteaptă o schimbare bruscă a vremii şi urmează să avem parte de „răciri bruște și semnificative”. Temperaturile vor scădea semnificativ, cu peste 10 grade în unele regiuni, apropiindu-se de media normală pentru această perioadă.

Pe de altă parte, Elena Mateescu anunță valori termice ridicate pentru luna iunie, mai mari decât cele specifice în perioada respectivă. Este o veste foarte bună pentru cei care-și programează de acum sejururile la mare. În București, maxima lunii iunie va fi de 30 de grade Celsius. Astfel, cea mai mică temperatură din iunie va fi de 24 de grade Celsius.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.