roboticaWeek-endul trecut, la Iași, echipa de robotică WATT’s UP de la Colegiul Național „Dinicu Golescu” din Câmpulung a obținut, cu robotul Mugurel, un nou titlu de campioană națională, al patrulea, și va reprezenta România pentru a doua oară la Campionatul Mondial de Robotică „First Tech Challenge” care se va desfășura în Houston, Texas, în Statele Unite ale Americii, în perioada 16-20 aprilie.

”Am câștigat etapa națională și ne îndreptăm pentru a doua oară spre Statele Unite! Competiția de la Iași ne-a confirmat poziția de campioni naționali pentru a patra oară, iar acum suntem pregătiți să strălucim și mai tare în SUA! Suntem gata să dăm tot ce avem mai bun pentru a reprezenta cu mândrie România!”, spun reprezentanții echipei de robotică din Câmpulung.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.