andrei sorescuAles președinte al TNL Curtea de Argeș în luna ianuarie, Andrei Sorescu este de mai mult timp un tânăr liberal extrem de activ și implicat în comunitate. Iar cea mai recentă inițiativă a lui Andrei Sorescu este una lăudabilă: o campanie de împădurire în comuna Albeștii de Argeș, sâmbătă 23 martie, de la ora 10.

”Toți iubitorii de natură și de protejare a mediului inconjurator sunt invitați la această campanie de împădurire. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a planta, împreună, pentru un viitor mai verde, mai frumos și mai sănătos”, spune Andrei Sorescu.

Acesta a absolvit în vara anului trecut Facultatea de Drept de la Universitatea din București, clasându-se între primii 10 absolvenți și având rezultate foarte bune pe tot parcursul studiilor universitare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.