copii-autism-spectacol.jpgSpectacolul caritabil „Zâmbet în Autism - Împreună de ziua lor” are loc pe  1 aprilie laFilarmonica Pitești în intervalul orar 18:00 - 21:00, anunță Primăria Pitești. 

Locațiile de unde pot fi procurate invitațiile pentru spectacolul caritabil organizat de Asociația Părinților Copiilor cu Autism (APCA) Argeș sunt:

de la punctul de lucru al Asociației Părinților Copiilor cu Autism (APCA) Argeș, din Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 36, Pitești - Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Mihail”, în intervalul orar L-V 9:00-17:00; 

de la sediul Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, Bd. Republicii, nr. 66, program: L-J 8:00-16:00, V 08:00-14:00;

de la sediul Palatului Copiilor Pitești, str. Trivale nr. 80, interval orar L-V 09:00-18:00.

Invitațiile au caracter de donație: costul unei invitații pentru adulți este de 100 RON, iar pentru copii de 30 RON.

Acestea pot fi procurate numai de la sediile susmenționate, având pe spate ștampilă și semnătură. Intrarea în sală se va putea face începând cu ora 17:30, locul fiind numerotat pe invitație. De asemenea, invitațiile vor putea fi achiziționate și în ziua spectacolului, de la sediul Filarmonicii, în limita locurilor disponibile.

La spectacolul caritabil au intrarea gratuită toți copiii și tinerii cu autism si tulburări de spectru autist din cadrul Asociației și aparținătorii acestora, dar și alte persoane cu nevoi speciale din județul Argeș. 

Fondurile merg către terapia gratuită a persoanelor cu autism.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.